Yorum yazmak

Değerli ziyaretçilerimiz, Sitemiz yeni haline geçtikten sonra, günlük 150-200 kişi ziyaret etmektedir. Bu bizi gerçekten çok mutlu ediyor.  Zaman zaman burada ilkelerimizi sizlerle paylaşıyoruz, yinelemek gerekirse; temel olarak Köyümüz İsahocalı’dan anında tarafsız ve objektif haberleri iletmek birinci amacımızdır. Bunun dışında görsel araçlarla, kamera, fotoğraf,videolarla köyümüzü yansıtmak olarak değerlendirebiliriz. Son zamanlarda aramıza katılan yazar arkadaşların, birbirinden yararlı olduğuna inandığımız yazılarına yer vermekteyiz. İsahocalı Değerlerini araştırıp sizlere sunmaya çalışıyoruz. Bu çalışmaların daha güzel, daha başarılı olması için desteğinize ihtiyacımız var.

Her yazıda yorumlarınızı yazacağınız bölüm bulunmakta.Yazının başlığına tıklayarak,yazının altında oluşan bölüme yorumunuzu yazarak, sitemizin daha dinamik olmasına katkı sağlarsınız. Nedense insanlarımız görüşlerini yazmaktan kaçınmaktalar.Çocuk Eğitimi konusunda yazarlarımızdan İsmail Karayılan’ın makaleleri ile Mustafa Kılıç arkadaşımızın Bilişim konularındaki yazıları okunması gereken yazılar. Bu yazarlarımızın makalelerine yorum yapabilirsiniz veya sorunuz varsa buraya yazarak cevaplandırılmasını isteyebilirsiniz. Öğretmenlerimizle ilgili yaptığımız çalışmaya, gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Bu çalışmaya yorum yaparak veya telefonla Yurtdışından dahi arayan hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz.
Hemşehrilerimiz bulundukları yer ve ülkeler ile ilgili yaşadıklarını bizimle yazı veya fotoğraflarla paylaşırsa sevinirz.  Yapacağınız her destek bize güç ve moral verecektir.Sevgilerimizle…

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *