İsahocalı Köyü Derneği

Değerli ziyaretçiler, sitenin değişimi sırasında yeni kurulan İsahocalı Köyü Yardımlaşma,Kalkındırma ve Güzelleştirme  Derneğinin 1. Olağan genel kurulunu yaptık. Bu nedenle toplantı hakkında sizi bilgilendirmeyi bu güne kadar yapamadık. 06.09.2014 günü yapılan toplantıda alınan kararları sizlerle paylaşmak istiyorum. Derneğin amacı İsahocalı’ya ve İsahocalılara hizmet etmektir. Birinci amacı; hemşehrilerimize İsahocalı’daki haber ve gelişmeleri SMS sistemi ile telefonlarına mesaj göndermek. İkinci amacı; Kültür Merkezimizdeki mutfağa işlerlik kazandırarak cenazelerde ve ihtiyaç duyulduğunda yemek vermek. Üçüncü amacı; Geleneksel Gurbetçi Şenliğini devam ettirmek. Dördüncü amacı; İhtiyacı olan hemşehrilerimizin yanında olmak. Beşinci amacı; İsahocalı’nın gelişip güzelleşmesi için çaba harcamak. Bu amaçlar önem sırasına göre sıralanmamamıştır.

Bugüne kadar İsahocalı’dan haber almak isteyen her hemşehrimize mesaj gönderdik, ancak mesaj gideri derneğimize yük olmaktaydı, bu nedenle Genel Kurulda aldığımız bir kararla mesaj gelmesini isteyen hemşehrimiz Derneğe yılda bir defa olmak üzere 20 Lira vermelerini bu parayı yılın ilk 6. ayına kadar ödemeleri  gerekiyor.

Derneğin diğer hizmetlerinden yararlanmak isteyen hemşehrilerimiz de Derneğe üye olmalarını  aidat olarak da yılda bir defaya mahsus olmak üzere 100 Lira vermeleri gerekmekte.
Mutfağın kısa sürede hizmete sunulabilmesi için hemşehrilerimizin duyarlılık göstererek aidatlarını ve yardımlarını  esirgemeyeceklerine  inanıyoruz. Sizlerin vereceği maddi ve manevi destek dernek yönetimine güç verecektir.

Genel kurulda yapılan seçim sonucu oluşan Yönetim Kurulu şu şekilde belirlenmiştir.
Başkan                   :  Cevat Koçak
Başkan Yardımcısı   :  Emin Uç
Sekreter                  :  Mehmet Aslan
Sayman                  :  Muammer Demirel
Üye                        :  Suat Akbaş

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *