Hacı Doğan

Sitemizin değerli ziyaretçileri, bugün size gurbetçi bir hemşehrimizin duygu dolu bir mesajını paylaşmak istedim. Yorumsuz aynen yayınlıyorum.
Cevat Koçak

Memleketimiz ne güzel bir memleket ki günlerde geçse yıllarda geçse bir kere suyunu içmeyesin,birkere ayağini tozuna çamuruna bulaştırmayasın. Bir demli çayindan yudumlayip havasini solumayasın ve birde Duymayasin ki birde Rabbimin inayetiyle toprağa bir canda düşmeye versin…

Artık bizlerde yaşlanıyoruz herkes gibi, bizlerde atalarımızı dedelerimizi hayır ve güzelliklerle anıyorsak ne mutlu bizlere,an gelip vakit gelip bizlerde bu dünyan göçüp gidince bizlerin de arkasından hayır ve güzelliklerle anılabilirsek ne mutlu bizi yetiştirenlere bize …Rabbimin rahmet kapıları sonuna kadar açık. Esim,dostum,akrabam,soyumun ve sopumun uzandığı herkes.Tüm gelmiş geçmişlerimize Rabbimden Rahmet ve cenneti diliyorum.

Tüm Değerli büyüklerime de cani gönülden selamlarımı ve saygılarımı sizin aracılığınızla iletiyorum.Büyüklerimin ellerinden ,kardeşlerimin gözlerinden hasretle öperim.

03.07.2017
HACI DOGAN (Memili Doğan-Abdullah Metin’in torunu)  /LÜKSEMBURG

Hocam size de bir borç bilirim. Sağolun varolun.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *